↑↑↑ ↑↑↑

Контакти

- це ініціатива по реалізації нового покращеного стандарту кухні. Переваги DYNAMIC SPACE

Згідно сучасних досліджень кухня складається з п'яти робочих зон:

Запаси

Тут знаходяться продовольчі товари (продукти) Такі як хліб, мучні і макаронні вироби, продукти які швидко портяться, заморожені продукти в холодильнику і т.д.

Зона зберігання

Посуда, столові прибори, контейнери і т.д. зберігаються саме тут

Мийка

Тут зберігаються миючі засоби, засоби для чистки, контейнери для сміття

Підготовка

Це основне місце для роботи на кухні. Тут зберігаються столові і кухонні прибори, миски, приправи, олія і т.д.

Приготування їжі

Тут рекомендується зберігати кухонний інвентар: сковорідки, кришки, приналежності для випічки і т.д.

 

Розташування зон

Зони розташовуються під клієнта. "За годинниковою стрілкою" (зліва на право) підходять для правші, для лівші використовують "проти годинникової стрілки" (зправа на ліво).

Яка форма кухні ідеальна?

Форма кухні може бути абсолютно різною. Прості форми кухні - це лінійна кухня, Г-подібна і дволінійна кухня. Більш складні форми, які пропонують більше можливостей - це G-подібна, острівна і П-подібна кухня.
Для оптимальних переміщень найкраще підходить П-подібна кухня, за нею йде острівна кухня. Лінійна і Г-подібна кухня менш зручні.
Як би там не було, за допомогою DYNAMIC SPACE можна оптимізувати і лінійну кухню. А якщо дозволяють розміри приміщення, слід вибирати П-образну, острівну або G-подібну форму кухні.

 

Контактна форма

Ім’я:


Електронна адреса:


Питання:


Введіть код на зображенні:

Neskom © 2016 Створено sitekafe sitekafe